1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Failed O2 and mass or air volume sensors

Discussion in 'General Tundra Discussion' started by Lumpy, Oct 28, 2015.

  1. Oct 28, 2015 at 8:11 PM
    #1
    Lumpy

    Lumpy [OP] New Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Member:
    #2031
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mark
    Vehicle:
    2004 V8 Tundra
    None
    This morning after driving to work (37 miles), I stopped to make a left turn and my truck died. When I restarted it, the check engine light came on and stayed on. Truck ran fine into the parking lot. Started it to leave work and the auto crank did not seem to work. I held the kry and it started and ran fine to Autozone near my home. They checked the codes and I had P0101, P0102 and all 4 O2 sensors were failed. This seemed very strange that all of these sensors would fail simultaneously. Note that I did replace the Bank 2 Sensor 2 about 2 months ago. Is there a fuse that feeds all of these sensors or is there another possible cause?
     
  2. Oct 28, 2015 at 8:36 PM
    #2
    Sean266

    Sean266 #ThinBlueLine Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Member:
    #6
    Messages:
    10,770
    Gender:
    Male
    Colorado
To Top