1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Turn Signals not Working

Discussion in '2nd Gen Tundras (2007-2013)' started by 650h1, Mar 30, 2014.

  1. Mar 30, 2014 at 12:16 PM
    #1
    650h1

    650h1 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #51
    Messages:
    339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Rock Warrior C/M
    So... I turned my signals on this morning, and noticed it was hyper flashing. Turned other signal on to check, also hyper flashing. Checked all fuses in the interior and under the hood, they are good, not blown. Weird thing is that my DRL's still work, they just won't flash when I hit the blinkers. Any thoughts?
     
  2. Mar 30, 2014 at 5:25 PM
    #2
    Beer'd_n_yotas

    Beer'd_n_yotas New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #47
    Messages:
    98
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Super White Tundra
    Plasti-dipped and lowered!
    Sounds like your flasher might need to be replaced.
     
  3. Mar 30, 2014 at 5:36 PM
    #3
    ThemAster

    ThemAster New Member

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Member:
    #303
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    First Name:
    Morpheus
    What he ^^^ said and you probably may have a blown bulb. In the mean time, stick your hand out like the good old days. :wave:
     
    Bob likes this.
  4. Mar 30, 2014 at 7:22 PM
    #4
    650h1

    650h1 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #51
    Messages:
    339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Rock Warrior C/M
    Hahaha where is the flasher? I couldn't find the fucker all day....
     
  5. Mar 30, 2014 at 7:25 PM
    #5
    Beer'd_n_yotas

    Beer'd_n_yotas New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #47
    Messages:
    98
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Super White Tundra
    Plasti-dipped and lowered!
    I have no clue!
     
  6. Mar 30, 2014 at 9:08 PM
    #6
    650h1

    650h1 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #51
    Messages:
    339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Rock Warrior C/M
    Hmm.. It's still under warranty, I just don't wanna deal with the ship if I don't have to..
     
  7. Mar 30, 2014 at 9:15 PM
    #7
    csuviper

    csuviper Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #38
    Messages:
    8,834
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Broomfield, CO
    Vehicle:
    2012 Rock Warrior 5.7L 4X4
    Some Mods :) See build thread for details
    Def a bulb out. Could be rear.
     
  8. Mar 31, 2014 at 8:34 AM
    #8
    650h1

    650h1 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #51
    Messages:
    339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Rock Warrior C/M
    Both rear signals work... They flash fast right now. Neither front signals work is the issue.
     
  9. Mar 31, 2014 at 10:27 AM
    #9
    csuviper

    csuviper Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #38
    Messages:
    8,834
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Broomfield, CO
    Vehicle:
    2012 Rock Warrior 5.7L 4X4
    Some Mods :) See build thread for details
    look at the front bulbs. Is the filament burned out or gaped for the signals?
     
  10. Mar 31, 2014 at 4:24 PM
    #10
    ThemAster

    ThemAster New Member

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Member:
    #303
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    First Name:
    Morpheus
    Its not unusual for both bulbs to burn out at the same time. Perhaps a bad batch. Check them out. Also check the connectors to the lights. You flasher could be near/under the steering column or the fuse box. Check the owners manual.
     
  11. Mar 31, 2014 at 7:49 PM
    #11
    650h1

    650h1 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Member:
    #51
    Messages:
    339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2013 Rock Warrior C/M
    Bulbs were burned out. They are double filament and I saw that one filament was good, which happened to be the drl use, but blinkers were blown. So I'm good now lol.
     
    Beer'd_n_yotas and Bob like this.
To Top