1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Spyder tailights 2018 tundra

Discussion in 'Lighting' started by Pracuras, Jan 18, 2018.

  1. Jan 18, 2018 at 12:59 PM
    #1
    Pracuras

    Pracuras [OP] New Member

    Joined:
    Jan 18, 2018
    Member:
    #12293
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2018 toyota tundra
    anyone else have this problem i installed my spyder taillights the signel works the reverse light works but i cant get the taillight section to workor the brake lights any solutions? I put the plugs in place and reversed them but still no power to them
     
  2. Jan 18, 2018 at 1:44 PM
    #2
    BayRunner

    BayRunner New Member

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Member:
    #9507
    Messages:
    1,374
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2017 Tundra Platinum
    Check your fuse. First time I installed mine, I flipped the wires and blew a fuse. Granted mines a '17 but still an idea.
     
  3. Jan 18, 2018 at 2:20 PM
    #3
    Pracuras

    Pracuras [OP] New Member

    Joined:
    Jan 18, 2018
    Member:
    #12293
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2018 toyota tundra
    I just checked it its fine....
     
  4. Jan 29, 2018 at 1:48 PM
    #4
    atxtundra

    atxtundra New Member

    Joined:
    Nov 15, 2017
    Member:
    #10988
    Messages:
    90
    Gender:
    Male
    Same problem here, fuse is good. Suggestions?
     
  5. Jan 29, 2018 at 2:53 PM
    #5
    atxtundra

    atxtundra New Member

    Joined:
    Nov 15, 2017
    Member:
    #10988
    Messages:
    90
    Gender:
    Male
    I was checking the wrong fuse, turned out to be the 15a TAIL under the dash.

    Now, everything is working fine except the brake lights. Stumped
     

Products Discussed in

To Top