1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Signature

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by himmy33, Jan 8, 2014.

  1. Jan 8, 2014 at 9:52 PM
    #1
    himmy33

    himmy33 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #40
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    Washington
    Vehicle:
    2014 Tundra 1794
    For some reason when I try to use the fuelly banner I can not get it to work it gives me an error message. I've seen others with the fuelly banner on here. Anyone know how to get it to work?
     
  2. Jan 8, 2014 at 10:01 PM
    #2
    Bob

    Bob Member Staff Member

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Member:
    #1
    Messages:
    1,261
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 Tacoma PreRunner Black
    Does the code you're pasting look like this

    <a...

    Or this

    [ URL ] ...

    ?
     
  3. Jan 8, 2014 at 10:55 PM
    #3
    himmy33

    himmy33 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #40
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    Washington
    Vehicle:
    2014 Tundra 1794
  4. Jan 8, 2014 at 10:57 PM
    #4
    himmy33

    himmy33 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #40
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    Washington
    Vehicle:
    2014 Tundra 1794
    Okay I just posted both links to show you and the first one worked. The one starting with URL. Not sure why it wont work in the signature area? Also it says the post is awaiting moderator approval. Maybe because of the fuelly banner. Maybe this is why it ill not work in the sig? It needs a moderator approval?
     
  5. Jan 8, 2014 at 10:59 PM
    #5
    Bob

    Bob Member Staff Member

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Member:
    #1
    Messages:
    1,261
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 Tacoma PreRunner Black
    ok I added it in for ya
     
  6. Jan 8, 2014 at 11:00 PM
    #6
    himmy33

    himmy33 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #40
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    Washington
    Vehicle:
    2014 Tundra 1794
    Now it works. Thank you!!!
     
To Top