1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Mycar with Evo-one

Discussion in '3rd Gen Tundras (2014-2021)' started by Heatonrx, Aug 27, 2018.

  1. Aug 27, 2018 at 4:51 AM
    #1
    Heatonrx

    Heatonrx [OP] New Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Member:
    #10977
    Messages:
    170
    Gender:
    Male
  2. Aug 27, 2018 at 6:45 PM
    #2
    Heatonrx

    Heatonrx [OP] New Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Member:
    #10977
    Messages:
    170
    Gender:
    Male
  3. Aug 27, 2018 at 7:22 PM
    #3
    Tundra Fan

    Tundra Fan Got 17's?

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Member:
    #4489
    Messages:
    2,164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Toby
    Nor Cal (Placer Co.)
    Vehicle:
    2013 Platinum, Silver Sky Metallic
    If you go into settings, it should be under device protocol. If it's not showing up there then I'm not sure.
     
  4. Aug 28, 2018 at 4:29 PM
    #4
    Heatonrx

    Heatonrx [OP] New Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Member:
    #10977
    Messages:
    170
    Gender:
    Male
    I'm told by Fortin there is an issue with a new release of their software. The set up won't allow the Evo-one to sync with the MyCar app. I have to get with a Tech between 8am-4pm and they will log into my computer to set it up. If I could get a copy of the older release it might work. Can only seem to find the new release.
     
  5. Aug 28, 2018 at 9:01 PM
    #5
    Tundra Fan

    Tundra Fan Got 17's?

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Member:
    #4489
    Messages:
    2,164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Toby
    Nor Cal (Placer Co.)
    Vehicle:
    2013 Platinum, Silver Sky Metallic
    Hmmm, mine worked and now doesn't. After trying different things, Mycar wants me to call during business hours after I access the unit.
     
  6. Aug 29, 2018 at 5:53 PM
    #6
    Heatonrx

    Heatonrx [OP] New Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Member:
    #10977
    Messages:
    170
    Gender:
    Male
    Turned out since I didn't use one of the wire splitters and plugged the blue end wire directly into the Evo it didn't work Added the splitter and it works fine. Were you able to program the aux funtions, heated seats, defrosters, windows?
     

Products Discussed in

To Top