1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Entune audio skips

Discussion in 'Audio & Video' started by jeffw6236, Feb 18, 2017.

  1. Feb 18, 2017 at 7:37 PM
    #1
    jeffw6236

    jeffw6236 [OP] New Member

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Member:
    #5090
    Messages:
    217
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    San Antonio
    Vehicle:
    2019 MGM CrewMax 4x4
    DiamondBack HD Katzkin
    been having an issue lately with entune. When I connect via Bluetooth and stream audio from my iPhone it skips really bad and it's like the speed is off if that makes sense. It plays real fast for a few seconds then goes out for a few seconds and goes on and on the same way. It literally won't play correctly for more than 10 seconds. It does this every time I get in my truck and connect the audio. I have found though that when it does this I can just turn off the Bluetooth on my phone, turn it it right back on and everything thing is fine after that. Anyone else see anything like this?
     
  2. Feb 18, 2017 at 9:43 PM
    #2
    KCTundra

    KCTundra -Caeleb

    Joined:
    Oct 14, 2016
    Member:
    #4874
    Messages:
    84
    Gender:
    Male
    First Name:
    Caeleb
    Kansas City
    Vehicle:
    2016 Crewmax Platinum
    3/2 Ready Lift, 35" Nitto Trail Grapplers, 20x10 Fuel Assault Wheels (-18 offset / 4.75" backspace), BAM Budget Exhaust
    Search the forum dude.
     
  3. Apr 19, 2017 at 8:11 AM
    #3
    OPSteel

    OPSteel New Member

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Member:
    #7297
    Messages:
    78
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2017 White Tundra TRD Crewmax
    TRD grille, Bushwacker OEM flares, stereo system
    Yes, I have the same issue. Haven't figured out how to fix it though.
     
  4. Apr 19, 2017 at 8:13 AM
    #4
    T-Rex266

    T-Rex266 Independentoffroad who? That's cute. Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Member:
    #6
    Messages:
    55,333
    Gender:
    Male
    Entune update?
     
  5. Apr 19, 2017 at 8:35 AM
    #5
    OPSteel

    OPSteel New Member

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Member:
    #7297
    Messages:
    78
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2017 White Tundra TRD Crewmax
    TRD grille, Bushwacker OEM flares, stereo system
    Thanks for the idea. Have not tried this. Do you know how to do this?
     
  6. May 15, 2017 at 6:13 PM
    #6
    Monty_T

    Monty_T New Member

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Member:
    #6531
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2017 Tundra CM TRD Pro
    This happened to me today after 2 weeks of working flawlessly.. a real PITA... anyone fixed this!? Is an entune update needed?
     

Products Discussed in

To Top