1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Can't turn Radio Off

Discussion in 'Audio & Video' started by alpinepro4, Mar 10, 2018.

  1. Mar 10, 2018 at 8:01 PM
    #1
    alpinepro4

    alpinepro4 [OP] What is your MPG Today!

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Member:
    #11829
    Messages:
    1,168
    Gender:
    Male
    First Name:
    Pat
    Vehicle:
    2017 TRD Pro Cement DC
    Baja Designs Squadron Sport Fog lights, ARE CX Series Topper, Alcan Springs , DAP Tune, Coach Builder +1 Shackles, Headlight Revolution Supernova V.4 LED bulbs, HR LED interior bulbs. General Grabber ATX 275/70/R18
    This morning I tired to turn my stock radio completely off. When I push and hold down the button the radio turns off for just a minute, then fires back up. I have no idea how to keep the radio off. How do I turn this radio off?
     
  2. Mar 11, 2018 at 8:23 AM
    #2
    T-Rex266

    T-Rex266 Independentoffroad who? That's cute. Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Member:
    #6
    Messages:
    55,066
    Gender:
    Male
    Just push the button- don’t hold it.
     
    831Tun likes this.
  3. Mar 11, 2018 at 8:29 AM
    #3
    alpinepro4

    alpinepro4 [OP] What is your MPG Today!

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Member:
    #11829
    Messages:
    1,168
    Gender:
    Male
    First Name:
    Pat
    Vehicle:
    2017 TRD Pro Cement DC
    Baja Designs Squadron Sport Fog lights, ARE CX Series Topper, Alcan Springs , DAP Tune, Coach Builder +1 Shackles, Headlight Revolution Supernova V.4 LED bulbs, HR LED interior bulbs. General Grabber ATX 275/70/R18
    Ahh... I will try that. Must be resetting it then.
     

Products Discussed in

To Top