1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

cam problem?

Discussion in '2nd Gen Tundras (2007-2013)' started by "D"Tund, Oct 7, 2014.

  1. Oct 7, 2014 at 10:28 AM
    #1
    "D"Tund

    "D"Tund [OP] New Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Member:
    #655
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 tundra
    Bed cover and duals
    whats up everyone D here im new to the game just got my truck bout three weeks ago have some concerns i hear a noise on the passenger side and i am PRAYING that its not anything bad but i heard some talk of a cam problem with this year 07 two wheel drive 5.7 liter and also the oil gauge moves slow at start up help from anyone with an idea
     
  2. Oct 7, 2014 at 1:51 PM
    #2
    Sean266

    Sean266 #ThinBlueLine Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Member:
    #6
    Messages:
    10,785
    Gender:
    Male
    Colorado
    Welcome!

    Do you have video of the sound? Does it occur only when you drive or when the truck is parked too?
     
  3. Oct 9, 2014 at 6:38 PM
    #3
    "D"Tund

    "D"Tund [OP] New Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Member:
    #655
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 tundra
    Bed cover and duals
    naw no vids but it does both but not all the time once it gets hot i dont seem to hear it as much
     
To Top