1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Need Help! Blinker keeps blowing!

Discussion in '2nd Gen Tundras (2007-2013)' started by MookTastic, Aug 19, 2016.

  1. Aug 19, 2016 at 3:40 PM
    #1
    MookTastic

    MookTastic [OP] Because I was inverted!

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Member:
    #3895
    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    First Name:
    Trice
    Wichita Falls TX
    Vehicle:
    2013 5.7L White D/C TSS Offroad 4x4
    Need some help! So I have blown a DRL twice in one day. Something is making my blinker light pop I'm assuming. I'm not going to keep putting new bulbs in her until I know why. Anyone have any ideas, or have had this before?
     
  2. Aug 19, 2016 at 3:54 PM
    #2
    Sean266

    Sean266 #ThinBlueLine Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Member:
    #6
    Messages:
    10,761
    Gender:
    Male
    Colorado
    Fuses checked?
    Relays?
     
  3. Aug 19, 2016 at 3:58 PM
    #3
    aramirez73

    aramirez73 The Ayatollah of Rock n Rolla!

    Joined:
    May 30, 2016
    Member:
    #3487
    Messages:
    847
    Gender:
    Male
    First Name:
    Adam
    Milky Way Earth North America Texas
    Vehicle:
    2014 MagGrayMetallic TSS CM 4WD SR5 5.7FF
    Rough Country lift 4.5"F/4"R 35x12.50R20 Toyo Open Country AT II/ 20" Fuel rims "Mavericks"/ S&B CAI/ 2-10" Rockford Fosgates R2/ Massive Audio Nano N2 amp/ KatSkins seat covers/ Weathertechs window vent visors and floor mats/ AM-AUTO tow mirrors/ Undercover tonneau bed cover/ Viper alarm 3305V/ Flowmaster Super 40 Dual in-out/ 40" led light bar/ TRD Pro grille/Rough Country 30" LED light bar
    Grounding? Somewhere?
     
  4. Aug 19, 2016 at 4:01 PM
    #4
    Mike

    Mike Tread lightly.

    Joined:
    Jan 13, 2014
    Member:
    #87
    Messages:
    2,555
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    south carolina
    Vehicle:
    2003 tundra sr5 4x4 stepside....
    yep bank account is running low from it..
    Could be a turn signal relay.. if you have a trailer hitch wiring make sure nothing is in the plug making it goto ground.
     
  5. Aug 19, 2016 at 4:20 PM
    #5
    MookTastic

    MookTastic [OP] Because I was inverted!

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Member:
    #3895
    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    First Name:
    Trice
    Wichita Falls TX
    Vehicle:
    2013 5.7L White D/C TSS Offroad 4x4
    Ok false alarm. New bulb was not blown. I'm thinking maybe didn't haven't it seated right. Will update if problem returns. Thanks for all the input fellas!
     
  6. Aug 19, 2016 at 5:52 PM
    #6
    csuviper

    csuviper Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #38
    Messages:
    8,743
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Broomfield, CO
    Vehicle:
    2012 Rock Warrior 5.7L 4X4
    Some Mods :) See build thread for details
    Low on blinker fluid?
     
  7. Aug 19, 2016 at 5:56 PM
    #7
    Nor7

    Nor7 Chilton Manual Guy

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Member:
    #1989
    Messages:
    877
    Gender:
    Male
    Texas
    Vehicle:
    2011 Tundra 4.6L Double Cab
    x2 on the blinker fluid.
     
  8. Aug 19, 2016 at 6:05 PM
    #8
    MookTastic

    MookTastic [OP] Because I was inverted!

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Member:
    #3895
    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    First Name:
    Trice
    Wichita Falls TX
    Vehicle:
    2013 5.7L White D/C TSS Offroad 4x4
  9. Aug 19, 2016 at 6:25 PM
    #9
    David2013Tundra

    David2013Tundra New Member

    Joined:
    Aug 30, 2015
    Member:
    #1735
    Messages:
    40
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Vehicle:
    2013 Tundra DC 5.7
    x2 Fuses checked? The fuse in the cabin was the culprit when my DRL was not working.

    Fuse Box 2013_Cabin.jpg
     
  10. Aug 19, 2016 at 6:33 PM
    #10
    matluth

    matluth Fish On!

    Joined:
    Apr 20, 2014
    Member:
    #378
    Messages:
    6,489
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matt
    Aurora CO
    Vehicle:
    2007 Slate Metallic 5.7L Tundra DC SR5 4X4
    18"X9" FN BFD's rims, 295/70R/18E Cooper Discoverer STT Pro's, upgraded to Old Man EMU coil-overs/shocks. Toytec shackles Next: true dual exhaust, new UCA's.
    No, low on air grease for OXY sensors.. Obvious.
     
  11. Aug 19, 2016 at 6:38 PM
    #11
    csuviper

    csuviper Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Member:
    #38
    Messages:
    8,743
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Broomfield, CO
    Vehicle:
    2012 Rock Warrior 5.7L 4X4
    Some Mods :) See build thread for details
    He did say he figued it out. Was just making a joke....Or was I?
     
    matluth and MookTastic like this.
  12. Aug 19, 2016 at 6:38 PM
    #12
    MookTastic

    MookTastic [OP] Because I was inverted!

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Member:
    #3895
    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    First Name:
    Trice
    Wichita Falls TX
    Vehicle:
    2013 5.7L White D/C TSS Offroad 4x4
    Keep this mind. Thank you
     
To Top