1. Welcome to Tundras.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tundra discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other Tundra owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

amp not powering on

Discussion in 'Audio & Video' started by smslavin, May 13, 2018.

  1. May 13, 2018 at 11:00 AM
    #1
    smslavin

    smslavin [OP] On a plane...

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Member:
    #8578
    Messages:
    3,745
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Denver, CO
    Vehicle:
    2016 Tundra CrewMax SR5
    came outside to try the TuN software a bit more and discovered the amp no longer powers on. it was just working last night. on the multimeter, battery cable reads about 12.5. remote wire reads the same and it is coming from the remote out on the FiX. no lights on the amp. FiX and TwK are both powering on. inline fuse on the amp cable is intact.

    looking for a few ideas on what to check.
     
  2. May 13, 2018 at 11:54 AM
    #2
    8MINT8

    8MINT8 #NotBetty

    Joined:
    Jan 2, 2018
    Member:
    #11922
    Messages:
    239
    Gender:
    Male
    Lost
    Vehicle:
    2018 Unicorn TRD
    Other two choices are ground wire and amp fuses.
     
    Sunnier and smslavin [OP] like this.
  3. May 13, 2018 at 11:57 AM
    #3
    smslavin

    smslavin [OP] On a plane...

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Member:
    #8578
    Messages:
    3,745
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Denver, CO
    Vehicle:
    2016 Tundra CrewMax SR5
    yea, it was the ground. found a new spot. sanded it way down. amp fired right back up. not sure what had changed between yesterday and today. had me freaking out a bit.
     
    T-Rex266 and Sunnier like this.

Products Discussed in

To Top